Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@16:09:53 GMT

پخش صدای «شهید حججی» در تالار وزارت کشور

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۶۷۱۷۹

مراسم جشن «حافظ» که هر سال توسط علی معلم مدیرعامل «دنیای تصویر» برگزار می‌شد امسال توسط آذر معماریان و امید معلم مدیران جشن حافظ و به یاد بنیانگذار این جشن دقایقی پیش با قرائت قرآن آغاز شد.

خبرگزاری فارس: هفدهمین جشن «حافظ» با حضور هنرمندان سینما و تلویزیون به یاد بنیانگذار این جشن علی معلم در تالار بزرگ کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مراسم جشن «حافظ» که هر سال توسط علی معلم مدیرعامل «دنیای تصویر» برگزار می‌شد امسال توسط آذر معماریان و امید معلم مدیران جشن حافظ و به یاد بنیانگذار این جشن دقایقی پیش با قرائت قرآن آغاز شد.

* یادی از شهید مدافع حرم «محسن حججی»

هفدهمین دوره این جشن هم‌اکنون (شامگاه شنبه 21 مردادماه) با حضور اهالی سینما و تلویزیون در حال برگزاری است. این مراسم که با تاخیر و پخش تبلیغات کلید خورد و اجرای آن بر عهده «شیلا خداداد» است.

صدای شهید «محسن ححجی» و توصیه او برای فرزند دو ساله‌اش «علی» آغازگر جشن حافظ بود که با تشویق حضار همراه شد. «حججی» از جوانان مدافع حرم بود که پس از اسارت توسط تروریست‌های داعش در سوریه، به فیض عظیم شهادت رسید. او یکی از نیروهای لشکر زرهی 8 نجف اشرف و از نیروهای فعال موسسه شهید احمد کاظمی بود. از این شهید بزرگوار یک فرزند 2ساله به یادگار مانده است.

در ادامه امین معلم فرزند کوچک زنده یاد علی معلم به حضار خوشامد گفت. سپس کلیپی از ادوار گذشته جشن حافظ با تصاویری از زنده یاد «معلم» پخش شد و «رضا یزدانی» از خوانندگان کشورمان قطعه‌ای را اجرا کرد.

امید معلم از مدیران جشن صحبت‌هایش با خوشامدگویی به حضار آغاز کرد و گفت: سخت بود بدون پدر راه را ادامه بدهیم، اما اومعتقد بود، از من و ایمان و مادر می‌خواست همیشه جشن پابرجا باشد، اگر انرژی شما نبود این جشن مستقل خصوصی برگزار نمی‌شد. باورکردنی نیست عدم حضور ایشان اما کاری کردیم حضور ایشان را حس کنیم.
وی در ادامه گفت: اعصای هیات داوران که ما را یاری کردند؛ عبارتند از: خسرو دهقان، آرش خیروی، جواد طوسی، امیر پوریا، مانی باغبانی، هیوا مسیح، علیرضا مجمع، امیررضا نوری، پرتو کسری ولایی و آذر معماریان و بنده حقیر.
وی در خاتمه از مهران مدیری به عنوان مجری برنامه دعوت کرد تا روی سن بیاید.

کلیپی در این دوره به یاد مرحوم «علی معلم» پخش شد و مهران مدیری از حضار خواست به احترام وی یک دقیقه سکوت کنند.

* اولین تندیس علی معلم به «اصغر فرهادی» اهدا شد

اهدای تندیس علی معلم به «معماریان» همسر ایشان سپرده شد تا آن را اهدا کند، وی با تشکر از حضور هنرمندان و مردم گفت: به دلیل اینکه «معلم» این تندیس‌ها را می پسندید، ما هم تندیس را تغییر ندادیم و تنها از فیروزه استفاده کردیم. این تندیس امسال به یک سینماگر تعلق می گیرد اما در اینده به یک ایرانی که نام ایران را پر آوازه کند تعلق می‌گیرد.
این تندیس به «اصغر فرهادی» تعلق گرفت، وی در گفت و گویی که از وی در این مراسم پخش شد از اهدای تندیس تشکر کرد و خوشحال از اینکه تندیس به ایشان تعلق گرفته است.
به نمایندگی از اصغر فرهادی، «ساره بیات» این تندیس را دریافت کرد و گفت: جای آقای معلم امشب بسیار خالی است، خوشحالم از طرف آقای فرهادی این تندیس را می گیرم و به ایشان خواهم رساند.

جواد طوسی برای اهدا جایزه دستاورد نوشتاری روی سن حاضر شد و گفت: شهرام جعفری‌نژاد این جایزه را می‌گیرد که دوست معلم بود، خانه فرهنگ با همت معلم و جعفری نژاد و من شکل گرفت که بعد از انقلاب موقعیت بسیار خوبی بود.
وی گفت: فرد مستقلی در حوزه نوشتاری است او گزیده کار است که شهوت نوشتن نداشت و نشریه‌ای را به نام صنعت سینما منتشر کرد . چند سال پایمردانه در نشریه اش فعالیت داشت.

شهرام جعفری نژاد با حضور روی سن تالار کشور جایزه خود را از طوسی گرفت و صحبت‌هایش را با سلام به معلم آغاز کرد و گفت: کاش خواب بودم و از در بیایی و قهقه سر بدهی؛ خانه فرهنگ پاتوق دوستی مابود ، صبح جمعه و نمایش فیلم‌های 70 میلیمتری، تو آماده میشدی و می گفتی حالا برویم و همیشه به موقع می‌رسیدیم.

جعفری نژاد خاطرات خودش را همراه با بغض بازگو کرد .

در این مراسم چهره‌هایی چون؛ مهناز افشار، هومن سیدی، الهام حمیدی، رضاگلزار، مهران مدیری، سحر جعفری جوزانی، مسعود جعفری جوزانی، نوید محمدزاده، شهرام شاه‌حسینی، مهدی کرم پور، مجید قناد، مرجانه گلچین، ساعد هدایتی، جواد طوسی،مریم کاویانی، منوچهر هادی، دانیال عبادی، محمد معتمدی، الهام پاوه نژاد، مسعود فروتن، یکتا ناصر، احسان علیخانی، جواد عزتی، مریم مقدم، میلاد کی مرام، همایون ارشادی، عبدالله اسکندری، سعید راد، مجید مظفری، رضا ناجی، مهران غفوریان، رضا داودنژاد، حسین سلیمانی، داریوش ارجمند، احمد مهرانفر، رضا عطاران، پوران درخشنده، یوسف تیموری، کوروش تهامی، ایرج راد، سروش صحت، سارا رسول زاده و.. حضور دارند.

در ادامه این مراسم مهران مدیری از محمدعلی کشاورز خواست که به بالای سن بیاید تا از وی به پاس یک عمر فعالیت هنری پربارش تجلیل شود.

جمشید مشایخی و مهران مدیری به دلیل اینکه محمدعلی کشاورز امکان آمدن به بالای سن را نداشت، به پایین سن رفتند و جایزه را به محمدعلی کشاورز اهدا کردند.

محمدعلی کشاورز گفت: علی معلم در مجله خود به سینما و تئاتر می‌پرداخت. اگر ما می‌خواهیم سینمای خوبی داشته باشیم، باید تئاتر قوی داشته باشیم.

جمشید مشایخی این جایزه را به کشاورز اهدا کرد و گفت: علی در قلب ما جای دارد.

در این مراسم همچنین جایزه بهترین فیلم مستند به بهتاش صناعی‌ها و همسرش اهدا شد.

کورش تهامی و آزیتا حاجیان برای اهدای بهترین فیلمنامه مجموعه تلویزیونی روی سن حاضر شدند و تندیس حافظ به سریال لیسانسه‌ها ساخته سروش صحت و ایمان صفایی تعلق گرفت.

سروش صحت بعد از دریافت جایزه گفت: جای معلم خالی است و خوشحالم این جایزه را بردیم. من بعد از 17 سال این کت را در می‌آورم اما برای 17 دوره بعدی یک کت دیگر می‌خرم ( اصفهانی‌ام ).

امیر پوریا روی صحنه آمد و گفت. معلم عجولانه ما را تنها گذاشت و جایزه ویژه هیأت داوران را از سوی اعضا اهدا می‌کنم.
به حمید نعمت‌الله و علیرضا رئیسان.

رئیسیان گفت: علی هست خانواده‌اش هستند و تا شقایق هست زندگی باید کرد.
من و حمید جایزه این ستاره را به محمدرضا گلزار اهدا می‌کنیم برای عاشقانه و سلام بمبی.

* گلزار جایزه ویژه هیات داوران حافظ را گرفت

محمدرضا گلزار بعد از تشکر از ابراز احساسات حضار گفت: جای آقای معلم خیلی خالیه. روحشان شاد من این جایزه را به فال نیک می‌گیرم و از مردم که حامی من در طول این سالها بودند تشکر می‌کنم.

میلاد کی‌مرام و الهام حمیدی نیز برای اهدای جایزه بهترین بازیگر زن کمدی روی سن آمدند و حمیدی گفت من اکثر رل‌های ملودرام را بازی کردم و امیدوارم یک روز من این جایزه را بگیرم.

جایزه بهترین زن کمدی به سیما تیرانداز برای سریال پادری اهدا شد.

تیرانداز گفت: جای علی معلم خالی نباشه و ممنون از هیأت داوران.

مرجانه گلچین برای اهدای جایزه بهترین کمدین مرد روی صحنه آمد و گفت: آقای معلم عزیز بودند و هستند.

تندیس حافظ به هوتن شکیبا برای سریال لیسانسه‌ها اهدا شد.

هوتن شکیبا بعد از دریافت جایزه گفت: ممنون از هیأت داوران من با معلم در جشن حافظ آشنا شدم. امیدوارم کلاه قرمزی برگردد. جایزه را دوست دارم به پدرم که آخر سالن نشسته تقدیم کنم.

برای اهدای جایزه بهترین بازیگر زن درام تلویزیون امین حیایی و هنگامه قاضیانی روی صحنه آمدند .

قاضیانی گفت:من خوشحالم جایزه را به کسی می‌دهم که دوستش دارم.

تندیس بهترین بازیگر زن درام به ساره بیات تعلق گرفت.

ساره بیات بعد از دریافت جایزه گفت: دوست‌تان دارم و از هیأت داوران تشکر می‌کنم . تشکر از خانم معماریان که به تنهایی این جشن را برگزار کردند. از منوچهر هادی تشکر می‌کنم..

جایزه بهترین مرد اثر درام توسط پوران درخشنده و اسحاق خانزادی اهدا شد.

درخشنده گفت: معلم رفت اما جشن حافظ ماند این بسیار مهم است.

تندیس بهترین بازیگر مرد ملودرام به هومن سیدی اهدا شد.

هومن سیدی گفت: خوشحالم جایزه را گرفتم اما غمگینم معلم نیست. یک ایرانی تمام عیارم همه شما را دوست دارم.

هناز افشار و بهاره کیان افشار برای جایزه کارگردانی تلویزیونی روی صحنه آمدند.

مهناز افشار گفت: سال گذشته آقای معلم خیلی بازخواست شد. حرفی نزنیم که نتوانیم جبران کنیم.

کیان افشار گفت: خوشحالم اینجا هستیم این جایزه به کارگردان خلاقی که فکر و ذهن زیبایی دارد، اهدا می‌شود.

تندیس بهترین کارگردان تلویزیونی به منوچهر هادی اهدا شد.

هادی پس از دریافت جایزه گفت: قطعاً جایزه به عوامل عاشقانه تعلق دارد و جایزه را به مادر صوفیا تقدیم می‌کنم. از همه می‌خواهم به احترام معلم ایستاده تشویق کنید.

مهران غفوریان، یوسف تیموری، داودنژاد، رضا نیکخواه، برای اهدای تندیس حافظ بهترین مجموعه به رضا جودی برای تهیه لیسانسه‌ها تعلق گرفت.

ادامه دارد....

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۶۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است

بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با شعار"آموزش پزشکی از کلاس درس تا عرصه" با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزیر بهداشت، برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت و رییس بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری ضمن تبریک روز معلم گفت: دکتر عین اللهی هفده سال قبل زمانی که مسئولیت معاونت آموزشی وزارت بهداشت را بر عهده داشتند، بنیان گذار این جشنواره کشوری بودند و این مسئله نشان از اهمیت آموزش در وزارت بهداشت دارد.

وی آموزش را رکن اصلی و جدانشدنی دانشگاه ها خواند و افزود: آموزش هویت دانشگاه ها است و اگر حذف شود، دانشگاه معنای خاصی نخواهد داشت.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، بر حفظ کیفیت آموزش تاکید کرد و گفت: رکن اصلی آموزش استاد است؛ از این رو وقتی از اساتید به عنوان سرمایه های کشور یاد می کنیم، حرف گزافی نیست. خوشبختانه تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است.

دکتر باقری فرد، ضمن تاکید بر اهمیت یادگیری و یاددهی، "ایجاد انگیزه" در دانشجویان را مهم ترین هدف آموزش عنوان کرد و گفت: اگر به عنوان استاد و معلم، نتوانیم انگیزه را در دانشجویان افزایش دهیم، به نوعی نتوانستیم تاثیرگذار باشیم و کار جدی انجام نداده ایم؛ لذا یکی از اهداف ما در کلاس های درس ایجاد انگیزه است.

وی سپس به اجرای برنامه ها و دستور العمل های مختلف اشاره کرد و تکریم اساتید و حفظ آنها را از جمله اقدامات و برنامه های در دست اجرا دانست.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، همچنین بر ضرورت توسعه زیر ساخت های آموزشی تاکید کرد و افزود: بر اساس دستور وزیر بهداشت، امسال توسعه همه جانبه کمی و کیفی زیر ساخت های آموزش باید رخ دهد. ما به هیچ عنوان توسعه کمی را بدون کیفیت نمی پذیریم اگر چه کمیت نیز در جایگاه خود ارزش و اهمیت دارد.

دکتر باقری فرد، سپس به وظایف معلم اشاره کرد و یادآور شد: قطعا به عنوان معلم باید به آموزش های نوین توجه کنیم اما تاکید ما بر آموزش های حضوری است چرا که معتقدیم دانشجو باید حتما در عرصه حضور داشته باشد. تکنولوژی های جدید نیز باید در کنار آموزش حضوری به ما کمک کند.

وی در پایان ضمن قدردانی از مشارکت دانشگاه ها و تلاش های عوامل اجرایی برای برگزاری این جشنواره، گفت: فراموش نکنیم که وظیفه ما به عنوان معلم، شاگرد پروری است و باید فراگیرانی تربیت کنیم که از ما بهتر باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • بزرگترین رویداد قرآنی کشور با حضور بیش از ۱۶۰۰ حافظ از خراسان رضوی برگزار شد
  • رونمایی از تندیس رویداد جایزه استاد مویدی
  • آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»
  • تقدیر هیئت مدیره جایزه پولیتزر از دانشجویانی که اعتراضات را پوشش می‌دهند
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان
  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رئیس جمهور دریافت کرد
  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • امروز پرچمدار و جلودار تحول در کشور، آموزش و پرورش است/ شهید مطهری معلم تراز انقلاب بود